“Μεγαλώστε Παραμένοντας Νέοι¨ - Ένα Πρόγραμμα Stargate Webinar Τεσσάρων Εβδομάδων

Ένα δώρο από το Πνεύμα!

Αρχική Τιμή: $ 147

Πρoσφορά σε όλους μας από το πνεύμα, τώρα: $ 37

Ο Alcazar μας εκπλήσει όλους στο τέλος αυτής της επικοινωνίας !

Κάντε κλικ στο κουμπί 'Play' για να ακούσετε:  

https://soundcloud.com/user-155119334/alcazar-shocks-us-all-with-a-gift-from-spirit-220217/s-MauRc

εγγραφείτε ΕΔΩ τώρα

Σας προσκαλούμε να ακούσετε τι έχει να μας πεί ο  Alcazar  για αυτό το  Webinar. Για να ακούσετε την πληροφορία του  Alcazar  - κάντε κλικ στο παρακάτω κουμπί 


«Αγαπημένοι  σας Χαιρετίζουμε , εδω  Alcazar,


Όπως γνωρίζετε, η εμπειρία Stargate έχει να κάνει πάρα πολύ με την ενεργητική μεταμόρφωση.   Θα θέλαμε να σας δείξουμε  πώς να προσθέσετε αυτή τη διαδικασία, πάνω σ αυτή ,  που ονομάζουμε «Youthing»

Δουλεύουμε μαζί σας σε κυτταρικό επίπεδο ... Θα  εργαζόμαστε πάνω στα  επίπεδα της  ενεργοποίησης, ενισχύοντας τα τελομερή σας, τα μιτοχόνδριά σας,  &  με ένα μοναδικό τρόπο τα βλαστικά σας κύτταρα .

Αυτή τη στιγμή θέλουμε να  σας πούμε  ο,τι,  κάθε ένα από αυτά τα μικρά πράγματα έχει συνείδηση  -  είναι συνειδητά όντα και εάν συνδεθείτε μαζί τους  με αυτόν τον τρόπο,  μπορούν να ανταποκριθούν σε σας.

Τι εννοείς, και τι προσπαθούμε να επιτύχουμε με το «Youthing»;  Δεν είναι μόνο  η λειτουργία του σώματος, όπως έχει σχεδιαστεί να λειτουργεί;  Και έχουμε πει και στο παρελθόν ότι τα σώματά σας έχουν σχεδιαστεί για να λειτουργούν για εκατοντάδες χρόνια, αλλά αυτό δεν συμβαίνει αυτή τη στιγμή στη Γη σας - με ελάχιστες εξαιρέσεις.

Έτσι, το επίκεντρο αυτής της φάσης του προγράμματος Υouthing Stargate είναι να συνεργαστεί ενεργά με τη συνειδητότητα αυτών των μικρών όντων.   Επειδή όταν τα τιμήσετε, όταν τα αναγνωρίσετε, μπορείτε να αρχίσετε να επικοινωνήτε μαζί τους.

Και σε αυτήν την επικοινωνία μπορεί να επιτευχθεί ισορροπία, μπορεί να επιτευχθεί υγεία & μπορεί να αναζωογονηθεί το σώμα .   Αυτό είναι Νεανικότητα (Υouthing).

Έτσι, δεν πρόκειται να σας προσκαλέσουμε να κάνετε όλα τα είδη των ασκήσεων και προγράμματα διατροφής.  Θα σας καλέσουμε να προσαρμόσετε την ιδέα σας για το τι είναι το σώμα σας , και θα σας προσκαλέσουμε να χαλαρώσετε, να λάβετε τις ενέργειες που θα μοιραστούμε μαζί σας, και στη συνέχεια να θαυμάσετε  ό, τι συμβαίνει μέσα στο σώμα σας, καθώς αυτό αρχίζει να λειτουργεί σε έναν εντελώς νέο τρόπο.

Αυτό είναι το Youthing από την πλευρά μας. Θα θέλατε να το δοκιμάσετε ; " ~ Alcazar

εγγραφείτε ΕΔΩ τώρα

Close

50% Complete

Stay connected with the evolution of The Stargate Experience!

Have the latest Stargate messages & meditations sent directly to your inbox...