Bemutatjuk:

A Szupertudatos Belső Gyermek 

Ingyenes tapasztalást nyújtó webinárium

2020. október 24.

20:00 budapesti idő szerint

 

Az online alkalmat 9 nyelven fogjuk közvetíteni egy időben a világ minden pontján! 

A lehető legjobb minőségű tolmácsolás érdekében, a tolmácsolt webináriumok premierje egy héttel követi az angol közvetítést.

Csatlakozz hozzánk és több ezer társadhoz a világ körül e rendkívüli webinárium premierjén!

Fedezd fel a Szupertudatos Belső Gyermeket magadban...


 

 Alcazar nemrégiben a Csillagkapu Belső Gyermek Munka egy teljesen új aspektusát mutatta meg: a Szupertudatos Belső Gyermeket. Azt a felfedezést tettük, hogy ez a kapcsolódás a Szupertudatos Belső Gyermekhez mérhetetlen új lehetőségeket teremt a felgyorsított ébredéshez. Ezért az Önvalónak ezt a csodálatos aspektusát kívánjuk felderíteni  veled együtt az új, 4 hetes webinárium program keretében (a program részleteit a bevezető webináriumban osztjuk meg!).
Meghívunk erre a különleges globális közvetítésre, melyben bevezetjük számodra a Szupertudatos Belső Gyermek ezerarcú képességeit, Alcazar pedig egy energia-tapasztalásban fog kalauzolni, amely az Önvaló e gyönyörű aspektusához hivatott kapcsolni téged. 
A belső gyermeked Szupertudatos vonatkozása válhat a hozzád legközelebb álló vezetőddé annak érdekében, hogy feloldhasd a limitáló mintákat és a szabadság új szintjeit teremthesd az életedben. 
Csatlakozz hozzánk és fedezd fel ezt a varázslatot magadban!

 

Hallgasd meg Alcazar meghívását a lenti gombra kattintva...

"Sok éve már, hogy a Csillagkapu belső gyermek munkát emberek ezreivel osztjuk meg a világ minden pontján. Ezek az emberek pedig megtapasztalhatták, hogy az életük gyengéden megváltozott, ahogy a korábbi évek régi problémái - melyek a felnőtt éveikben korlátozták őket - feloldódtak, s átélték a szabadság egy teljesen új élményének létrejöttét.

 Most még ezen is túlra szeretnénk vinni benneteket. A belső gyermek mélységeibe és magasságaiba kívánunk vinni titeket. Azt a kapcsolatot szeretnénk megmutatni, amivel a belső gyermek rendelkezik a saját Szupertudatosságához, valamint szeretnénk felfedni előttetek, hogy miként vezette a Szupertudatosságotok a belső gyermeket felnőtt éveiteknek ehhez a pillanatához.

Annyi megosztanivaló van, annyi minden vár megértésre, és annyi lehetőséggel élhettek mindannyian, mellyel átléphettek egy kapun, az emberi lét tapasztalásának egy egészen új szintjére. Ehhez azonban a bennetek élő belső gyermekhez kell kapcsolódnotok, mi pedig ebben a folyamatban fogunk vezetni és egyre mélyebbre vinni. Szeretteim, ez egy olyan alkalom, melyen a Földön mindenkinek át kell majd mennie egy ponton a személyes fejlődésében. Legyen az akár a mostani életöltő, vagy a következő, vagy az azutáni. S mi azt mondjuk nektek, ha halljátok ezeket a szavakat: miért várnátok?

Hozzatok több szabadságot, több kreativitást, nagyobb bőséget az életetekbe azáltal, hogy a bennetek élő “kicsivel” dolgoztok, aki arra vár, hogy felszabadítsátok, s így elkezdhet a tapasztalás magasabb tartományai felé vezetni benneteket. A Csillagkapu belső gyermek munka teljességgel egyedülálló. Hívunk, hogy kapcsolódjatok hozzánk, s így többet megtudjatok arról, amit megosztani kívánunk."

Bemutatjuk: A Szupertudatos Belső Gyermek  

Ingyenes Bevezető Webinárium 

2020. október 24., 20:00 budapesti idő szerint

Ez az össz-közvetítés a többi nyelven egy héttel az angol után kerül adásba.

 

"Annyi megosztanivaló van, annyi minden vár megértésre,

és annyi lehetőséggel élhettek mindannyian, mellyel átléphettek egy kapun,

az emberi lét tapasztalásának egy egészen új szintjére.

 

Csatlakozz Hozzánk e Belső Felfedezésben!

00

DAYS

00

HOURS

00

MINUTES

00

SECONDS