Представяме ви:

Свръхсъзнателното Вътрешно дете

Безплатен  уебинар с преживяване 

24 Октомври , 2020

21:00 часа

                      

Това онлайн събитие ще бъде излъчено по целия свят на 9 езика едновременно!

За да се осигурят възможно най-качествените преводи, премиерата на всички преведени уебинари е седмица след излъчването на Английски език.

Присъединете се към нас и хиляди по целия свят за тази специална премиера на уебинара!

Открийте Свръхсъзнателното Вътрешно дете вътре във вас...


 

Алказар наскоро представи един съвсем нов аспект на Старгейт работата с Вътрешното дете: Свръхсъзнателното Вътрешно дете. Открихме, че тази връзка със Свръхсъзнателното Вътрешно Дете създава огромни нови потенциали за ускорено пробуждане и затова искаме да изследваме този удивителен аспект на Аза с вас в една нова 4-седмична уебинар-програма(подробностите за програмата ще бъдат споделени по време на този встъпителен уебинар!).
Каним ви на това специално световно излъчване, където ще ви запознаем с многостранните способности на вашето Свръхсъзнателно Вътрешно дете, а Алказар ще води едно енергийно преживяване, което има за цел да ви свърже с този красив аспект на Аза.
Свръхсъзнателният аспект на вашето Вътрешно дете може да бъде вашият най-близък водач при разрешаването на ограничаващи модели и създаването на нови нива на свобода в живота ви.
Присъединете се към нас и открийте тази магия отвътре.

 

Чуйте поканата на Алказар тук, като кликнете върху бутона за възпроизвеждане по-долу...

"От много години, ние споделяме Старгейт работата с Вътрешното дете със хиляди хора от цял свят. И те са преживели постепенни промени в живота си, докато стари проблеми от техните ранни години, които са ги ограничавали в зрелия им живот, се разтварят, създавайки един изцяло нов жизнен опит на свобода.

Ние искаме да ви отведем отвъд това сега. Искаме да ви отведем в дълбините и висините на Вътрешното дете. Искаме да ви покажем връзката, която Вътрешното дете има със собственото си Свръхсъзнание, и искаме да ви разкрием как вашето Свръхсъзнание е ръководило вашето Вътрешно дете до този момент от вашата зряла възраст.

Има толкова много неща за споделяне, има толкова много за разбиране и има толкова голям потенциал за всеки един от вас да премине през портала на едно съвсем ново ниво на преживяване като човек. Но за това трябва да се свържете със собственото си Вътрешно дете, и ние ще ви преведем през този процес и ще ви отведем по-дълбоко, все по-дълбоко и по-дълбоко.

Обични Мои, това е възможност, която всеки на вашата Земя ще трябва да премине в някакъв момент от личната си еволюция. Било то през този живот или следващия, или следващия. И така, ние ви казваме, ако чувате тези думи, защо да чакате?

Внесете повече свобода, повече креативност, повече изобилие в живота си, като работите с малкото човече отвътре, което чака да го освободите, за да може да започне да ви води в по-висшите сфери на преживяване. Работата на Старгейт с Вътрешното дете е напълно уникална и ние ви каним да се присъедините към нас, за да научите повече от това, което искаме да споделим."

Представяме ви: Свръхсъзнателното Вътрешно дете  

Безплатен Уебинар с преживяване

24 Октомври, 2020 от 21:00 часа

Това световно предаване се излъчва една седмица след Английското предаване.

 

"Има толкова много неща за споделяне, има толкова много за разбиране

и има толкова голям потенциал за всеки един от вас

да премине през портала на едно съвсем ново ниво на преживяване като човек.

 

Присъединете се към нас за това Вътрешно Изследване!

00

DAYS

00

HOURS

00

MINUTES

00

SECONDS