Poiščite si ustrezno nastanitev v Portorožu

 

Če se želite predajati užitkom, si izberite hotel, če pa vam je ljubši pristen stik z gostoljubnimi domačini, si izberite gostišče ali Airbnb.

ZA NAŠ DOGODEK SO NA VOLJO HOTELSKE SOBE S POSEBNO UGODNO CENO

LOKACIJE: GRAND HOTEL BERNARDIN, HOTEL HISTRION IN HOTEL VILE PARK

Grand Hotel Bernardin *****

Prestižni Grand Hotel Bernardin se nahaja med Portorožem in Piranom tik ob morju. Ima odlično ponudbo savn in različnih masaž wellness centra dobrega počutja Paradise Spa ter notranji bazen z ogrevano morsko vodo. Vse sobe imajo balkon s pogledom na morje. Hotel ima svojo luksuzno plažo.

Lokacija

St. Bernardin Resort
Grand Hotel Bernardin
Obala 2
6320 Portorož
+386 5 695 1000
GPS koordinate
E 13° 34' 9"
N 45° 31' 1"
Vaše geslo za rezervacijo: STAR2019  (Avtomatično se uveljavi s klikom na spodnji link.)
Cena vključuje zajtrk in večerjo.
S KLIKOM DO UGODNIH CEN

Hotel Histrion ****

Ob nekdanji cerkvici Sv. Bernardina se nahaja hotel Histrion z udobno opremljenimi sobami in apartmaji z balkonom ter pogledom na morje ali laguno. Iz hotela je neposreden dostop v notranje bazene Laguna morski park, v wellness, ki obsega savne, različne masaže ter lepotne tretmaje.

Lokacija

St. Bernardin Resort
Hotel Histrion
Obala 2
6320 Portorož
+386 5 695 2000
GPS koordinate
E 13° 34' 20"
N 45° 30' 51"
S KLIKOM DO UGODNIH CEN

Hotel Vile Park ***

Hotel Vile Park povezuje štiri vile ob hotelu Histrion le nekaj korakov od morja. Ima zasebno plažo, zunanji bazen in dostop do pokritih bazenov hotela Histrion. Sobe Hotela Vile Park se nahajajo okrog ruševin zvonika cerkve Sv, Bernardina, nekatere nudijo tudi balkon.

Lokacija

St. Bernardin Resort
Hotel Vile Park
Obala 2
6320 Portorož
+ 386 5 695 30 00
GPS koordinate
E 13° 34' 26"
N 45° 30' 55"
S KLIKOM DO UGODNIH CEN

APARTMAJI, PRIVATNE SOBE, POČITNIŠKE HIŠE

Apartmaji

Portorož ima bogato ponudbo zasebnih sob, apartmajev in počitniških hiš. Večinoma gre za kategorijo dveh ali treh zvezdic, cene pa so relativno ugodne.

S KLIKOM DO VEČ INFORMACIJ

Apartmaji, sobe, hiše na Airbnb

Poiščite privatno hišo, apartma ali sobo v Portorožu na platformi Airbnb. Izberite datum prihoda in odhoda, število gostov in poglejte, če se najde kaj za vas.

S KLIKOM DO VEČ INFORMACIJ

Bivalna plovila ***

Bivalna plovila so namenjena preživljanju edinstvenih počitnic, saj združujejo luksuz in prostornost. Ker pa so nameščena na morju, dajejo občutek bivanja na luksuzni ladji.

Bivalna plovila Marina Lux so nameščena na otoku v Marini Portorož in so privezana na ponton. Do njih je možen dostop iz kopnega ali pa s čolnom. V neposredni bližini je parkirišče, na otoku pa so plaža, otroška igrala, bar, igrišča za odbojko, ipd.

S KLIKOM DO VEČ INFORMACIJ

Če v Portorožu še vedno niste našli nastanitve zase...

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.