TV ODDAJE

Kaj je obilje in kako ga živeti na vseh ravneh obstoja? Prageet Harris, Sandra Lamut, marec 2020

Družba nas uči, da je treba za obilje trdo delati. Prav tako prevladuje prepričanje, da moramo biti zadovoljni s tem, kar imamo. A to je daleč od resnice. Tokratna gosta Prageet Harris in Sandra Lamut (The Stargate Experience) nam bosta predstavila, zakaj je čas, da začnemo živeti v energijah ljubezni, sočutja pa tudi vsesplošnega obilja, in predvsem, kako se tega lotiti s pomočjo Zvezdnih vrat. Zvezdna vrata so sveta geometrijska struktura za sidranje zavesti iz višjih dimenzij. Ta zavest ustvarja močno energijsko polje, v katerem se povežemo s svojimi vodniki, kvantnim poljem in večdimenzionalnimi izkušnjami. Fizična struktura Zvezdnih vrat, ki vsebuje več ravni svete geometrije, deluje kot sidro za večdimenzionalno (eterično) zavest. Kako z meditacijami z Zvezdnimi vrati ustvarjati boljše pogoje za življenje ter kateri izrek uporabiti za priklic obilja, izveste v ogledu posnetka.

Za posnetek oddaje kliknite TUKAJ
Kaj so zvezdna vrata in kako z njimi doseči popolno notranjo svobodo? Prageet Harris, Sandra Lamut, februar 2020

Zvezdna vrata so sveta geometrijska struktura za sidranje zavesti iz višjih dimenzij. Ta zavest ustvarja močno energijsko polje, v katerem se povežemo s svojimi vodniki, kvantnim poljem in večdimenzionalnimi izkušnjami. Fizična struktura Zvezdnih vrat, ki vsebuje več ravni svete geometrije, deluje kot sidro za večdimenzionalno (eterično) zavest. Gosta Prageet Harris in Sandra Lamut nam bosta predstavila, zakaj je čas, da začnemo živeti v energijah ljubezni, sočutja in obilja, in predvsem, kako se tega lotiti s pomočjo Zvezdnih vrat.

Za posnetek oddaje kliknite TUKAJ
Zvezdna vrata so sveta geometrijska struktura, ki pospešuje širjenje zavesti človeka,  Prageet Harris, The Stargate Experience v oddaji Klepet ob kavi

Voditeljica Branka Božič se v oddaji pogovarja o tem, kako delujejo Zvezdna vrata in kakšen je potencial za izjemna prebujenja in fizične ozdravitve, kako se preko njih lahko aktivirajo jasnovidne in zdraviteljske sposobnosti, višja zavest in poglobljen uvid ter kaj o izkušnji z Zvezdnimi vrati pravijo nekateri obiskovalci dogodkov, imenovanih Stargate experience. 

Za posnetek oddaje kliknite TUKAJ
Spontane ozdravitve in potencial za pomlajevanje, Prageet Harris in Sandra Lamut, The Stargate Experience v oddaji Klepet ob kavi

Branka se tokrat pogovarja o potencialu kvantnega polja Zvezdnih vrat v smislu pomlajevanja in spontanih ozdravitev. Kako Zvezdna vrata posredujejo pomoč na posamezniku najbolj ustrezen način, kaj moramo storiti za izkušnjo izjemnih prebujenj in fizičnih ozdravitev ter duhovne prisotnosti znotraj jaza pa tudi, kakšna so pričevanja ljudi, ki so že preizkusili moč raziskovanja superzavesti in samoozdravitvenih sposobnosti z Zvezdnimi vrati. Ne zamudite ogleda posnetka, vabljeni pa tudi na veliki Stargate dogodek: Načrt za novo človeštvo, ki bo 18.−21. aprila v Portorožu.

Za posnetek oddaje kliknite TUKAJ
Kdo ste v resnici? Prageet Harris in Sandra Lamut, The Stargate Experience v oddaji Klepet ob kavi

Da smo veliko več, kot le to fizično telo, so začeli odkrivati tudi znanstveniki in pojasnjevati, da naša zavest ni sidrana samo v naših možganih, umu, temveč v vsaki celici našega telesa in da obstaja tudi tisti nevidni del, s katerim smo povezani onkraj naših fizičnih zaznav. S tem nevidnim delom, ki mu pravimo tudi Superzavest ali Nadzavest in ki predstavlja naš resnični jaz, se lahko povežemo preko intuicije. Zato je še kako pomembno, če želimo živeti svoj polni potencial, da razvijamo intuicijo, ta naš notranji glas, ki nas usmerja in vodi. Če ga le poslušamo in slišimo.

Za posnetek oddaje kliknite TUKAJ

"Bilo je močno in še pridem."

Andrej

"Hvaležna sem za varno okolje, ki ga ustvarite z Zvezdnimi vrati skozi katere prikličete zdravilne energije višjih frekvenc. Izkusila sem nov vpogled v sebe in kako lahko lahkotno in prijetno opuščam vzorce, ki mi več ne služijo. Ta mesta pa se prijetno zapolnijo z modrostjo višje zavesti. Hvala vam."

Janja

"Meditacije so bile intenzivne, močne, hvala."

Štefan

"Prijetna izkušnja. Veseli me, da sem lahko del tega procesa. Čaka nas svetla prihodnost."

Jasna

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.