DOBRODOŠLI

 

NA SLOVENSKI STRANI

 ZVEZDNIH VRAT

 

 Stran vam ponuja različne vsebine in programe "Izkušenj z Zvezdnimi vrati (The Stargate Experience)", ki so trenutno prevedeni v slovenski jezik. Obenem je na voljo nekaj brezplačnih meditacij s Prageetom, Julieanne in Alcazarjem.
Vabimo vas, da sledite tudi prihajajočim dogodkom, ki se bodo odvijali v Sloveniji. 
Stargate tim Slovenia

O delu z Zvezdnimi vrati Stargate

 
Zvezdna vrata, v originalu imenovana Stargate, so večdimenzionalni prehod, katerega fizična izgradnja je bila zaupana Prageetu leta 1989.
Fizična Zvezdna vrata so kompleksna struktura tako imenovane svete geometrije, ki omogoča sidranje višje, eterične zavesti Zvezdnih vrat v materialno raven bivanja. V meditaciji si lahko pomagamo s fizično strukturo, lahko pa delamo direktno z eterično zavestjo Zvezdnih vrat. Zvezdna vrata ustvarjajo močno večdimenzionalno energijsko polje. To podporno energijsko polje deluje zelo edinstveno, saj vsakemu posamezniku posreduje pomoč na njemu najbolj primeren način v danem trenutku.
To lahko pomeni zdravljenje in ravnovesje za fizično telo, bolj jasno razumevanje in poglobljen uvid za mentalno telo in globoko sprostitev ter opuščanje stresa za čutno (čustveno) telo. Razreši se lahko osebna karma, aktivirajo se lahko jasnovidne in zdravilske sposobnosti, obudijo se lahko spomini na prejšnja življenja.
Mnogi udeleženci svoje vodnike zaznajo zelo otipljivo, pogosto se zgodi, da jih tokrat začutijo, slišijo in vidijo prvič. Najbolj pa udeležence presune, da se te spremembe lahko zgodijo preprosto že s tem, da je človek prisoten v energijskem polju Stargate.
Nič ni treba “narediti”, dovolj je le vaša namera. Do vseh teh sprememb pride ob vodenih meditacijah, ko se osebna vibracijska frekvenca posameznika dvigne. Speči delci večdimenzionalne DNK se stimulirajo in prebudijo, rezultat pa je večje zavedanje in vse večja duhovna prisotnost znotraj jaza.

Več o "The Stargate Experience" si lahko preberete na angleški strani TUKAJ.

Prihajajoči dogodki

Dogodke, ki se bodo odvijali v Sloveniji najdete v nadaljevanju.
Vabimo vas, da si tudi ogledate, kje v Evropi se lahko srečamo! Več informacij najdete TUKAJ.

 

 

 

 

 

 

4 dnevni svetovni dogodek Stargate 2020

se bo ponovno odvijal v Portorožu!

od 30. aprila do 3. maja 2020

****

Ko se srečamo v živo, skupaj ustvarimo velik zagon energije, ki dviguje našo osebno vibracijo in ustvarjalnost. Leta 2020 bo ta podpora ogromna!

Dogodek bo v živo spremljal svetovno priznani skladatelj duhovne glasbe in umetnik Robert Haig Coxon! 

Lani se je na dogodku "Sidranje kode za novo človeštvo" zbralo več kot 500 duhovnih avanturistov in več kot 1100 udeležencev je dogodek spremljalo v živo online. Nekaj utrinkov z dogodka si lahko ogledate na videu spodaj.

 

V letu 2020 pričakujemo še en kvantni preskok na poti osebne evolucije...
Bodite z nami!
Več informacij o tem izjemnem dogodku in prijavo najdete TUKAJ

Priprave na svetovno srečanje / Brezplačni webinarji

Priprave na ta dogodek so se že začele in bodo trajale vse do aprila prihodnje leto, ko se bomo v velikem številu zbrali na svetovnem srečanju.
Alcazar, vodnik Zvezdnih vrat nas bo vodil skozi brezplačne webinarje, objave na Facebook strani in izjemno serijo webinarjev z Isabelle Benarous. 
Namen je podpreti vse, ki želite biti osebno prisotni, ko bomo skozi Zvezdna vrata s pomočjo mojstrov Univerzuma in Galaktične komande sidrali Kodo Obilja. Brezplačni webinarji bodo usmerjeni v razreševanje naših notranjih ovir, ki nam preprečujejo, da bi prejeli tisto, kar si želimo in prav tako v krepitev naših sposobnosti, da se jasno opredelimo in osredotočimo na ustvarjanje tega, kar si želimo. Pridobljene veščine boste lahko uporabili za prenovo vizije vaše življenjske poti. 
Prvi brezplačni webinar z naslovom "Superpolnjenje obilja (Supercharging Abundance)" bo 24. novembra ob 20 uri po slovenskem času, kjer bomo z vami podelili močno tehniko zavestnega ustvarjanja, ki jo je Alcazar razvijal v zadnjem letu. Skupaj bomo usvarili skladno in lepo energijsko polje, ki bo vsakega posameznika podprlo v samem procesu. Namreč, ko se zberemo kot skupina, se okrepijo tudi naši osebni potenciali.

Vabimo vas, da si ogledate slovenski prevod prvega webinarja iz te serije.  

 

Webinar lahko poslušate tudi v angleškem jeziku s klikom spodaj.

Keys to Abundance: #1 - GRATITUDE / Ključi do obilja: #1 - HVALEŽNOST
je naslednji iz serije podpornih webinarjev kot priprava na svetovno srečanje. Alcazar govori o stopnjah hvaležnosti in kako ta vibracija globoke hvaležnosti  prinaša ravnovesje na vseh ravneh.
Vabljeni k ogledu!

 

Mesečne meditacije v živo in delavnice

Vsak mesec smo za vas pripravili termine pozno popoldanskih meditacij, ki trajajo približno 3 ure. Občasno vam želimo ponuditi tudi razširjen program z enodnevnimi in dvodnevnimi delavnicami, kjer se poglobimo v določeno tematiko in tako še pospešimo osebno spremembo, razvoj zavesti in opuščanje programov, ki nam ne služijo več.  

Urnik meditacij in delavnic 2019

Januar 2020: 4. / meditacije / 14:30 - 19:30

Februar 2020: 8. / celodnevna izkušnja Stargate / 10:00 - 17:00 / Točka moči - Postojna

Za vsako posamezno delavnico ali meditacijo boste obveščeni po elektronski pošti.

Če še niste na naši listi za prejemanje obvestil, pišite na [email protected].

"Bilo je močno in še pridem."

Andrej

"Hvaležna sem za varno okolje, ki ga ustvarite z Zvezdnimi vrati skozi katere prikličete zdravilne energije višjih frekvenc. Izkusila sem nov vpogled v sebe in kako lahko lahkotno in prijetno opuščam vzorce, ki mi več ne služijo. Ta mesta pa se prijetno zapolnijo z modrostjo višje zavesti. Hvala vam."

Janja

"Meditacije so bile intenzivne, močne, hvala."

Štefan

"Prijetna izkušnja. Veseli me, da sem lahko del tega procesa. Čaka nas svetla prihodnost."

Jasna

Prageet in Julieanne,

The Stargate Experience

Prageet

Prageet Harris je angleškega porekla, je mednarodno priznan kanal, ki že trideset let ljudem pomaga pri njihovi duhovni rasti. S svojim vodnikom Alcazarjem je Prageet oblikoval in zgradil strukturo Zveznih vrat Stargate, ki skupinam in posameznikom pomaga pri procesu razumevanja in spoznavanja sebe, pri procesu prebujenja. Vse svoje življenje je usmeril v razumevanje, kako delujemo kot človeška bitja, kako na nas vpliva nezavedni um in čustva ter kako se lahko premaknemo iz vzorcev, ki nas ovirajo. Več o Prageetu najdete tukaj.

Julieanne

Julieanne Conard je pri delu z Zvezdnimi vrati Stargate začela sodelovati  leta 2012, saj je odkrila globoko povezavo z Zvezdnimi vrati in vodnikom Alcazarjem, ki ga tudi kanalizira. Prvotno je nameravala študirati alternativno medicino, zdaj pa je njeno delovanje popolnoma predano osebni preobrazbi človeka in pospešenemu procesu samozdravljenja  s pomočjo visokih vibracijskih frekvenc Stargate. Vodnik Alcazar jo je usmeril v razvoj nove oblike energijskega samozdravljenja, poimenovanega Esenca življenja, kar Julieanne zdaj poučuje po vsem svetu. Več o Julieanne najdete tukaj.

Slovenski izvajalci dela z Zvezdnimi vrati

Branka Božič, Danijel Trstenjak in Sandra Lamut izvajajo meditacije Zvezdnih vrat skupaj kot edinstven tim. Kot gostitelji delavnic Prageeta in Julieanne v Sloveniji so se navdušili nad rezultati tega dela in se udeležili njunih dogodkov tudi v Evropi in ZDA ter se usposobili za delo z Zvezdnimi vrati. Vsak nosi svojstveno energijo, pri njihovem skupnem delu pa se ustvari energijski trikotnik, ki omogoči edinstven pretok moške in ženske energije, kar udeležencem omogoči globoko izkušnjo na njihovih meditacijah.

Sandra

Sandra se je srečala z Zvezdnimi vrati prvič leta 2013 preko osebnega srečanja s Prageetom in Alcazarjem na daljavo. Po močni in transformcijski izkušnji ji je bilo takoj jasno, da je po dolgoletnem iskanju odkrila svojo pot. Številne delavnice z Zvezdnimi vrati so ji popolnoma spremenile življenje. Kot sodelavka je bila kasneje povabljena v ožji krog mednarodnega tima za delo z Zvezdnimi vrati in prevzela vlogo globalne koordinatorke za mednarodne dogodke Stargate v Evropi. Z Danijelom, življenjskim partnerjem, se udeležujeta delavnic po Evropi in ZDA. Sandra je medij za božansko žensko energijo, ter prevodnik za prenos energije esence življenja, ki pride skoznjo na meditacijah Zvezdnih vrat. Za kontakt kliknite tukaj.

Danijel

Danijelova prva izkušnja z Zvezdnimi vrati je bila leta 2013 v osebnem srečanju s Prageetom in Alcazarjem. Izkušnje visokih vibracijskih frekvenc Stargate so mu postopoma odprle čutenje pretoka subtilnih zemeljskih energij in sposobnost interpretacije le-teh skozi linijo in barvo na posebej izbrane in pripravljene kamne. Iz tega je razvil osebne, personalizirane simbole, ki v podobah in razmerjih svete geometrije odražajo harmonijo posameznikove višje zavesti. Alkazar, vodnik Zvezdnih vrat, je skozi Prageeta povedal, da so ti poslikani kamni pretvorniki energije, ki lahko človeku nemudoma pomagajo pri želeni spremembi. Zvezdna vrata so tudi njemu predstavljala osebno preobrazbo. Za kontakt kliknite tukaj.

Branka

Branka se je Zvezdnim vratom prav tako priključila leta 2013 kot tolmačka Prageeta in Julieanne na njunih delavnicah v Sloveniji. Tolmači tudi na avdio webinarjih za Slovenijo. Obenem je pevka in avtorica inspirativne glasbe. Na eni od delavnic s Prageetom in Julieanne je z močnim vonjem vrtnic skoznjo prišla energija Matere Marije in božanska pesem Marija. Ima dolgoletne izkušnje s področja duhovnosti, največ modrosti pa je prejela pri delu z Gerom Lyonsom. Z njim, Prageetom in drugimi gosti se je pogovarjala v oddaji Klepet ob kavi. Za kontakt kliknite tukaj.

Brezplačne vsebine

Brezplačni avdio posnetki, meditacije, webinarji, članki...

Na voljo so vam meditacije in učenja Alcazarja prevedena v slovenski jezik.

Predstavitev in meditacije so bile v živo posnete na delavnici z Zvezdnimi vrati in na delavnici Esenca življenja na Bledu leta 2015. 

Vabimo vas, da si vzamete trenutek zase in uživate v izkušnjah z Zvezdnimi vrati.

Za dostop do vsebin kliknite tukaj!

Video intervjuji in pričevanja udeležencev

Vabimo vas, da si ogledate video intervju s Prageetom in Julieanne na Bledu 2014 ter pričevanja udeležencev prve delavnice z Zvezdnimi vrati v Sloveniji.

S klikom na spodnji gumb boste prav tako lahko izvedeli, kaj so udeleženci po svetu povedali o izkušnjah z Zvezdnimi vrati.

Za ogled kliknite tukaj!

Novosti: Koda za novo Človeštvo

Koda za novo Človeštvo je bila prvič prenešena s pomočjo Zvezdnih vrat na svetovnem srečanju v aprilu 2019, v Portorožu. 

Več kot 500 udeležencev dogodka s celega sveta je s podporo več kot 1000 udeležencev, ki so dogodek spremljali preko prenosa v živo, sidralo energije Nove kode za Človeštvo, ki so dosegljive vsem!

Kako? Spremljajte delo z Zvezdnimi vrati s klikom na gumb spodaj.

The Stargate Experience
Zvezdna vrata so sveta geometrijska struktura, ki pospešuje širjenje zavesti človeka,  Prageet Harris, The Stargate Experience v oddaji Klepet ob kavi

Voditeljica Branka Božič se v oddaji pogovarja o tem, kako delujejo Zvezdna vrata in kakšen je potencial za izjemna prebujenja in fizične ozdravitve, kako se preko njih lahko aktivirajo jasnovidne in zdraviteljske sposobnosti, višja zavest in poglobljen uvid ter kaj o izkušnji z Zvezdnimi vrati pravijo nekateri obiskovalci dogodkov, imenovanih Stargate experience. 

Za posnetek oddaje kliknite TUKAJ
Spontane ozdravitve in potencial za pomlajevanje, Prageet Harris in Sandra Lamut, The Stargate Experience v oddaji Klepet ob kavi

Branka se tokrat pogovarja o potencialu kvantnega polja Zvezdnih vrat v smislu pomlajevanja in spontanih ozdravitev. Kako Zvezdna vrata posredujejo pomoč na posamezniku najbolj ustrezen način, kaj moramo storiti za izkušnjo izjemnih prebujenj in fizičnih ozdravitev ter duhovne prisotnosti znotraj jaza pa tudi, kakšna so pričevanja ljudi, ki so že preizkusili moč raziskovanja superzavesti in samoozdravitvenih sposobnosti z Zvezdnimi vrati. Ne zamudite ogleda posnetka, vabljeni pa tudi na veliki Stargate dogodek: Načrt za novo človeštvo, ki bo 18.−21. aprila v Portorožu.

Za posnetek oddaje kliknite TUKAJ
Kdo ste v resnici? Prageet Harris in Sandra Lamut, The Stargate Experience v oddaji Klepet ob kavi

Da smo veliko več, kot le to fizično telo, so začeli odkrivati tudi znanstveniki in pojasnjevati, da naša zavest ni sidrana samo v naših možganih, umu, temveč v vsaki celici našega telesa in da obstaja tudi tisti nevidni del, s katerim smo povezani onkraj naših fizičnih zaznav. S tem nevidnim delom, ki mu pravimo tudi Superzavest ali Nadzavest in ki predstavlja naš resnični jaz, se lahko povežemo preko intuicije. Zato je še kako pomembno, če želimo živeti svoj polni potencial, da razvijamo intuicijo, ta naš notranji glas, ki nas usmerja in vodi. Če ga le poslušamo in slišimo.

Za posnetek oddaje kliknite TUKAJ

Online programi 

prevedeni v slovenski jezik

Programi z Zvezdnimi vrati so namenjeni vsem tistim, ki želijo spoznati, kdo so v resnici, spoznati svojo veličino …
Zvezdna vrata so eterična večdimenzionalna zavest, ki se odziva na našo namero in okoli nas ustvari energijsko polje visokih vibracij. Vsem, ki se preprosto sprostijo v to energijsko polje, omogoča poglobljene meditativne izkušnje.
Programi so oblikovani tako, da našo Zavest popeljejo onkraj razumljivega našemu umu, tja, kjer še nismo bili. 

Blueprint Livestream - prenos 4-dnevnega svetovnega dogodka v Portorožu, april 2019

"Načrt vam bo omogočil stik s sposobnostmi, ki jih doslej še niste imeli, ki doslej še niso bile mogoče, dokler človeštvo ni doseglo sedanje ravni vibracije.” -Alcazar

Celoten dogodek je v slovenski jezik tolmačila Branka Božič.

KLIKNITE TUKAJ ZA NAKUP POSNETKA PRENOSA

Pomladite se - 1. del programa "Pomlajevanje"

4-TEDENSKI PROGRAM

Delo na celični ravni. Na globinski ravni bomo vaše telomere in mitohondrije okrepili in napolnili z energijo in na edinstven način delali na vaših matičnih celicah.

Program lahko naročite s klikom na spodnji gumb. Cena celotnega programa je samo US$ 37

VEČ INFORMACIJ IN PRIJAVA

Iz ravni preživetja na raven razcveta - 2. del programa "Pomlajevanje"

4-TEDENSKI PROGRAM

Vstopimo na novo raven umske in čustvene vitalnosti!

Program lahko naročite s klikom na spodnji gumb. Cena celotnega programa je samo US$ 37

VEČ INFORMACIJ IN PRIJAVA

Delo z notranjim otrokom in kvantni jaz

AVDIO POSNETKI Z DVODNEVNE DELAVNICE NA BLEDU

Dvodnevna delavnica je posvečena notranjemu otroku in spoznavanju kvantnega jaza. S pomočjo notranjega otroka odkrivate in osvobajate travme, ki izvirajo iz otroštva in vam preprečujejo zaživeti svoj polni potencial v odraslem obdobju. Posvečanje notranjemu otroku skozi kvantno polje je edinstven in pomemben del pri delu z Zvezdnimi vrati.

Avdio posnetke lahko naročite s klikom na spodnji gumb. Cena celotne delavnice je US$ 47

VEČ INFORMACIJ IN PRIJAVA

Prebujenje Človeštva

4-TEDENSKI PROGRAM

V tej seriji se energije krepijo od prvega dne, vrhunec  pa dosežeo v izjemno močni globalni meditaciji na četrti dan. Program vas pripravlja na VSTOP V KVANTNO POLJE. 

Prispevajte k prebujenju človeštva!
Program lahko naročite s klikom na spodnji gumb. Cena celotnega programa je samo US$ 47
VEČ INFORMACIJ IN PRIJAVA

Ostanimo povezani

Novosti o dogodkih, brezplačnih meditacijah in o novih vsebinah lahko s spodnjo prijavo prejmete v vaš email predal. 
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.