TV ODDAJE

Kaj je obilje in kako ga ┼żiveti na vseh ravneh obstoja? Prageet Harris, Sandra Lamut, marec 2020

Dru┼żba nas u─Źi, da je treba za obilje trdo delati. Prav tako prevladuje prepri─Źanje, da moramo biti zadovoljni s tem, kar imamo. A to je dale─Ź od resnice. Tokratna gosta Prageet Harris in Sandra Lamut (The Stargate Experience) nam bosta predstavila, zakaj je ─Źas, da za─Źnemo ┼żiveti v energijah ljubezni, so─Źutja pa tudi vsesplošnega obilja, in predvsem, kako se tega lotiti s pomo─Źjo Zvezdnih vrat. Zvezdna vrata so sveta geometrijska struktura za sidranje zavesti iz višjih dimenzij. Ta zavest ustvarja mo─Źno energijsko polje, v katerem se pove┼żemo s svojimi vodniki, kvantnim poljem in ve─Źdimenzionalnimi izkušnjami. Fizi─Źna struktura Zvezdnih vrat, ki vsebuje ve─Ź ravni svete geometrije, deluje kot sidro za ve─Źdimenzionalno (eteri─Źno) zavest. Kako z meditacijami z Zvezdnimi vrati ustvarjati boljše pogoje za ┼żivljenje ter kateri izrek uporabiti za priklic obilja, izveste v ogledu posnetka.

Za posnetek oddaje kliknite TUKAJ
Kaj so zvezdna vrata in kako z njimi dose─Źi popolno notranjo svobodo? Prageet Harris, Sandra Lamut, februar 2020

Zvezdna vrata so sveta geometrijska struktura za sidranje zavesti iz višjih dimenzij. Ta zavest ustvarja mo─Źno energijsko polje, v katerem se pove┼żemo s svojimi vodniki, kvantnim poljem in ve─Źdimenzionalnimi izkušnjami. Fizi─Źna struktura Zvezdnih vrat, ki vsebuje ve─Ź ravni svete geometrije, deluje kot sidro za ve─Źdimenzionalno (eteri─Źno) zavest. Gosta Prageet Harris in Sandra Lamut nam bosta predstavila, zakaj je ─Źas, da za─Źnemo ┼żiveti v energijah ljubezni, so─Źutja in obilja, in predvsem, kako se tega lotiti s pomo─Źjo Zvezdnih vrat.

Za posnetek oddaje kliknite TUKAJ
Zvezdna vrata so sveta geometrijska struktura, ki pospešuje širjenje zavesti ─Źloveka,  Prageet Harris, The Stargate Experience v oddaji Klepet ob kavi

Voditeljica Branka Bo┼żi─Ź se v oddaji pogovarja o tem, kako delujejo Zvezdna vrata in kakšen je potencial za izjemna prebujenja in fizi─Źne ozdravitve, kako se preko njih lahko aktivirajo jasnovidne in zdraviteljske sposobnosti, višja zavest in poglobljen uvid ter kaj o izkušnji z Zvezdnimi vrati pravijo nekateri obiskovalci dogodkov, imenovanih Stargate experience. 

Za posnetek oddaje kliknite TUKAJ
Spontane ozdravitve in potencial za pomlajevanje, Prageet Harris in Sandra Lamut, The Stargate Experience v oddaji Klepet ob kavi

Branka se tokrat pogovarja o potencialu kvantnega polja Zvezdnih vrat v smislu pomlajevanja in spontanih ozdravitev. Kako Zvezdna vrata posredujejo pomo─Ź na posamezniku najbolj ustrezen na─Źin, kaj moramo storiti za izkušnjo izjemnih prebujenj in fizi─Źnih ozdravitev ter duhovne prisotnosti znotraj jaza pa tudi, kakšna so pri─Źevanja ljudi, ki so ┼że preizkusili mo─Ź raziskovanja superzavesti in samoozdravitvenih sposobnosti z Zvezdnimi vrati. Ne zamudite ogleda posnetka, vabljeni pa tudi na veliki Stargate dogodek: Na─Źrt za novo ─Źloveštvo, ki bo 18.−21. aprila v Portoro┼żu.

Za posnetek oddaje kliknite TUKAJ
Kdo ste v resnici? Prageet Harris in Sandra Lamut, The Stargate Experience v oddaji Klepet ob kavi

Da smo veliko ve─Ź, kot le to fizi─Źno telo, so za─Źeli odkrivati tudi znanstveniki in pojasnjevati, da naša zavest ni sidrana samo v naših mo┼żganih, umu, temve─Ź v vsaki celici našega telesa in da obstaja tudi tisti nevidni del, s katerim smo povezani onkraj naših fizi─Źnih zaznav. S tem nevidnim delom, ki mu pravimo tudi Superzavest ali Nadzavest in ki predstavlja naš resni─Źni jaz, se lahko pove┼żemo preko intuicije. Zato je še kako pomembno, ─Źe ┼żelimo ┼żiveti svoj polni potencial, da razvijamo intuicijo, ta naš notranji glas, ki nas usmerja in vodi. ─îe ga le poslušamo in slišimo.

Za posnetek oddaje kliknite TUKAJ

"Bilo je mo─Źno in ┼íe pridem."

Andrej

"Hvale┼żna sem za varno okolje, ki ga ustvarite z Zvezdnimi vrati skozi katere prikli─Źete zdravilne energije vi┼íjih frekvenc. Izkusila sem nov vpogled v sebe in kako lahko lahkotno in prijetno opu┼í─Źam vzorce, ki mi ve─Ź ne slu┼żijo. Ta mesta pa se prijetno zapolnijo z modrostjo vi┼íje zavesti. Hvala vam."

Janja

"Meditacije so bile intenzivne, mo─Źne, hvala."

Štefan

"Prijetna izkušnja. Veseli me, da sem lahko del tega procesa. Čaka nas svetla prihodnost."

Jasna

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.