DOBRODOŠLI

 

NA SLOVENSKI STRANI

 ZVEZDNIH VRAT

 

 Stran vam ponuja različne vsebine in programe "Izkušenj z Zvezdnimi vrati (The Stargate Experience)", ki so trenutno prevedeni v slovenski jezik. Obenem je na voljo nekaj brezplačnih meditacij s Prageetom, Julieanne in Alcazarjem.
Vabimo vas, da sledite tudi prihajajočim dogodkom, ki se bodo odvijali v Sloveniji. 
Stargate tim Slovenia

O delu z Zvezdnimi vrati Stargate

 
Zvezdna vrata, v originalu imenovana Stargate, so večdimenzionalni prehod, katerega fizična izgradnja je bila zaupana Prageetu leta 1989.
Fizična Zvezdna vrata so kompleksna struktura tako imenovane svete geometrije, ki omogoča sidranje višje, eterične zavesti Zvezdnih vrat v materialno raven bivanja. V meditaciji si lahko pomagamo s fizično strukturo, lahko pa delamo direktno z eterično zavestjo Zvezdnih vrat. Zvezdna vrata ustvarjajo močno večdimenzionalno energijsko polje. To podporno energijsko polje deluje zelo edinstveno, saj vsakemu posamezniku posreduje pomoč na njemu najbolj primeren način v danem trenutku.
To lahko pomeni zdravljenje in ravnovesje za fizično telo, bolj jasno razumevanje in poglobljen uvid za mentalno telo in globoko sprostitev ter opuščanje stresa za čutno (čustveno) telo. Razreši se lahko osebna karma, aktivirajo se lahko jasnovidne in zdravilske sposobnosti, obudijo se lahko spomini na prejšnja življenja.
Mnogi udeleženci svoje vodnike zaznajo zelo otipljivo, pogosto se zgodi, da jih tokrat začutijo, slišijo in vidijo prvič. Najbolj pa udeležence presune, da se te spremembe lahko zgodijo preprosto že s tem, da je človek prisoten v energijskem polju Stargate.
Nič ni treba “narediti”, dovolj je le vaša namera. Do vseh teh sprememb pride ob vodenih meditacijah, ko se osebna vibracijska frekvenca posameznika dvigne. Speči delci večdimenzionalne DNK se stimulirajo in prebudijo, rezultat pa je večje zavedanje in vse večja duhovna prisotnost znotraj jaza.
Več o "The Stargate Experience" si lahko preberete na angleški strani TUKAJ.
Vabimo vas, da si ogledate kratek predstavitveni video.
 

Alcazarjev uvid v 2020

Vabimo vas, da poslušate, kaj je Alcazar podelil z nami za leto 2020. S klikom na audio posnetke spodaj boste lahko poslušali original angleško besedilo s slovenskim prevodom Branke Božič. Predlagamo, da najprej poslušate Prageetov uvod in šele nato Alcazarjev uvid. Seveda izbira je vaša :).

Prihajajoči dogodki

Dogodke, ki se bodo odvijali v Sloveniji najdete v nadaljevanju.
Vabimo vas, da si tudi ogledate, kje v Evropi se lahko srečamo! Več informacij najdete TUKAJ.

30. april - 3. maj 2020, od 19:00 - 22:30

PREPOROD

Brezplačni globalni online dogodek za dvig osebne in planetarne vibracije s slovenskim prevodom v živo

 

 

Več informacij in prijava slovenski prevod Prijava na angleški jezik

4-DNEVNA BREZPLAČNA IZKUŠNJA ONKRAJ MEDITACIJE V ŽIVO ZA VSE, KI SE NAM ŽELITE PRIDRUŽITI

Ste pripravljeni stopiti v novo?

od 30. aprila do 3. maja 2020

****

V terminu  načrtovanega dogodka v Sloveniji Prageet in Julieanne celotni skupnosti Stargate ponujata brezplačen 4-dnevni webinar, ki bo potekal v živo iz Stargate centra pod goro Shasta v Kaliforniji. Trajal bo tri  krat po eno uro vsak dan, od 19h do 22:30. V živo bodo prisitni ljudje iz različnih koncev sveta. Do zdaj je prijavljenih več kot 10.000 udeležencev.
Webinar se bo prav tako prevajal v 9 jezikov, tudi v slovenski jezik. Dobrodošli ste vsi, tudi če se niste prijavili na osebno udeležbo v Portorožu ali pa na prenos dogodka v živo. Informacijo lahko razširite tudi med svoje prijatelje in znance, za katere čutite, da bi jim webinar lahko koristil.
Več informacij in prijava: https://www.thestargateexperienceacademy.com/Slovene-emergence

 

Lani se je na dogodku "Sidranje kode za novo človeštvo" zbralo več kot 500 duhovnih avanturistov in več kot 1100 udeležencev je dogodek spremljalo v živo online. Nekaj utrinkov z dogodka si lahko ogledate na videu spodaj.
 
V letu 2020 pričakujemo še en kvantni preskok na poti osebne evolucije...
Bodite z nami!

Priprave na svetovno srečanje in dvig nad kaos

Brezplačni webinarji 

Priprave na dogodek v Portorožu so se začele v jeseni 2019 in se nadaljevale vse v pomlad 2020, ko se je zaradi nastale svetovne situacije, pozornost in vsebina webinarjev bolj usmerila na naš zavestni dvig nad kaos.
V prvem delu si imate možnost ogledati webinarje, ki so bili usmerjeni v energijsko pospeševanje vibracij za pripravo sidranja kode obilja, ki bi se naj zgodilo aprila 2020 v Portorožu, s podporo udeležencev v živo in preko online prenosa.
V drugem delu je pozornost webinarjev s kanaliziranimi sporočili Alcazarja in meditacijami bolj usmerjena na trenutne svetovne izzive ter kako v teh časih ohraniti visoko vibracijo in se dvigniti nad vsesplošen kaos. 
Webinarji in mini serije v nadaljevanju so prevedeni v slovenski jezik z angleškim originalom.
Vabljeni k ogledu!

PRIPRAVE NA SVETOVNO SREČANJE 

Energijsko pospeševanje in dvig vibracij za pripravo sidranja kode obilja

Webinar: Superpolnjenje obilja, 1:13:26

Webinar lahko poslušate v angleškem jeziku s klikom spodaj.

Meditacija globoke hvaležnosti v angleškem originalu s slovenskim prevodom

DVIG NAD KAOS
Webinar: Aktivacija vaših notranjih Zvezdnih vrat, 2:04:46
Webinarja, ki je v živo potekal preko spleta, se je 26. fevruarja 2020, udeležilo več tisoč udeležencev s celega sveta. Webinar se je simultano prevajal v 9 jezikov. Vabimo vas, da si webinar s slovenskim prevodom in meditaciji ogledate spodaj.
DNEVNI PRENOSI V ŽIVO
"Doma s Prageetom"
Dnevni prenosi v živo so namenjeni povezovanju z mednarodno skupnostjo Zvezdnih vrat in energijski podpori v času soočanja z zunanjimi in notranjimi izzivi, ki nam jih prinaša svetovna kriza. Kanalizirana sporočila z meditacijo.

Mesečne meditacije v živo in delavnice

so prestavljene na kasnejše obdobje

Vsak mesec smo za vas pripravili termine pozno popoldanskih meditacij, ki trajajo približno 3 ure. Občasno vam želimo ponuditi tudi razširjen program z enodnevnimi in dvodnevnimi delavnicami, kjer se poglobimo v določeno tematiko in tako še pospešimo osebno spremembo, razvoj zavesti in opuščanje programov, ki nam ne služijo več.  

Online druženje z meditacijo s Sandro, Danijelom in Branko -

preko Zoom platforme

April 2020: 2. / 9. / 16. / 23. / 19:00 - 20:30

Maj 2020:  7. / 19:00 - 20:30

Za vsako posamezno online druženje, delavnico ali meditacijo boste obveščeni po elektronski pošti.

Če še niste na naši listi za prejemanje obvestil in bi jih občasno želeli prejemati, pišite na [email protected].

"Bilo je močno in še pridem."

Andrej

"Hvaležna sem za varno okolje, ki ga ustvarite z Zvezdnimi vrati skozi katere prikličete zdravilne energije višjih frekvenc. Izkusila sem nov vpogled v sebe in kako lahko lahkotno in prijetno opuščam vzorce, ki mi več ne služijo. Ta mesta pa se prijetno zapolnijo z modrostjo višje zavesti. Hvala vam."

Janja

"Meditacije so bile intenzivne, močne, hvala."

Štefan

"Prijetna izkušnja. Veseli me, da sem lahko del tega procesa. Čaka nas svetla prihodnost."

Jasna

Prageet in Julieanne,

The Stargate Experience

Prageet

Prageet Harris je angleškega porekla, je mednarodno priznan kanal, ki že trideset let ljudem pomaga pri njihovi duhovni rasti. S svojim vodnikom Alcazarjem je Prageet oblikoval in zgradil strukturo Zveznih vrat Stargate, ki skupinam in posameznikom pomaga pri procesu razumevanja in spoznavanja sebe, pri procesu prebujenja. Vse svoje življenje je usmeril v razumevanje, kako delujemo kot človeška bitja, kako na nas vpliva nezavedni um in čustva ter kako se lahko premaknemo iz vzorcev, ki nas ovirajo. Več o Prageetu najdete tukaj.

Julieanne

Julieanne Conard je pri delu z Zvezdnimi vrati Stargate začela sodelovati  leta 2012, saj je odkrila globoko povezavo z Zvezdnimi vrati in vodnikom Alcazarjem, ki ga tudi kanalizira. Prvotno je nameravala študirati alternativno medicino, zdaj pa je njeno delovanje popolnoma predano osebni preobrazbi človeka in pospešenemu procesu samozdravljenja  s pomočjo visokih vibracijskih frekvenc Stargate. Vodnik Alcazar jo je usmeril v razvoj nove oblike energijskega samozdravljenja, poimenovanega Esenca življenja, kar Julieanne zdaj poučuje po vsem svetu. Več o Julieanne najdete tukaj.

Slovenski izvajalci dela z Zvezdnimi vrati

Branka Božič, Danijel Trstenjak in Sandra Lamut izvajajo meditacije Zvezdnih vrat skupaj kot edinstven tim. Kot gostitelji delavnic Prageeta in Julieanne v Sloveniji so se navdušili nad rezultati tega dela in se udeležili njunih dogodkov tudi v Evropi in ZDA ter se usposobili za delo z Zvezdnimi vrati. Vsak nosi svojstveno energijo, pri njihovem skupnem delu pa se ustvari energijski trikotnik, ki omogoči edinstven pretok moške in ženske energije, kar udeležencem omogoči globoko izkušnjo na njihovih meditacijah.

Sandra

Sandra se je srečala z Zvezdnimi vrati prvič leta 2013 preko osebnega srečanja s Prageetom in Alcazarjem na daljavo. Po močni in transformcijski izkušnji ji je bilo takoj jasno, da je po dolgoletnem iskanju odkrila svojo pot. Številne delavnice z Zvezdnimi vrati so ji popolnoma spremenile življenje. Kot sodelavka je bila kasneje povabljena v ožji krog mednarodnega tima za delo z Zvezdnimi vrati in prevzela vlogo globalne koordinatorke za mednarodne dogodke Stargate v Evropi. Z Danijelom, življenjskim partnerjem, se udeležujeta delavnic po Evropi in ZDA. Sandra je medij za božansko žensko energijo, ter prevodnik za prenos energije esence življenja, ki pride skoznjo na meditacijah Zvezdnih vrat. Za kontakt kliknite tukaj.

Danijel

Danijelova prva izkušnja z Zvezdnimi vrati je bila leta 2013 v osebnem srečanju s Prageetom in Alcazarjem. Izkušnje visokih vibracijskih frekvenc Stargate so mu postopoma odprle čutenje pretoka subtilnih zemeljskih energij in sposobnost interpretacije le-teh skozi linijo in barvo na posebej izbrane in pripravljene kamne. Iz tega je razvil osebne, personalizirane simbole, ki v podobah in razmerjih svete geometrije odražajo harmonijo posameznikove višje zavesti. Alkazar, vodnik Zvezdnih vrat, je skozi Prageeta povedal, da so ti poslikani kamni pretvorniki energije, ki lahko človeku nemudoma pomagajo pri želeni spremembi. Zvezdna vrata so tudi njemu predstavljala osebno preobrazbo. Za kontakt kliknite tukaj.

Branka

Branka se je Zvezdnim vratom prav tako priključila leta 2013 kot tolmačka Prageeta in Julieanne na njunih delavnicah v Sloveniji. Tolmači tudi na avdio webinarjih za Slovenijo. Obenem je pevka in avtorica inspirativne glasbe. Na eni od delavnic s Prageetom in Julieanne je z močnim vonjem vrtnic skoznjo prišla energija Matere Marije in božanska pesem Marija. Ima dolgoletne izkušnje s področja duhovnosti, največ modrosti pa je prejela pri delu z Gerom Lyonsom. Z njim, Prageetom in drugimi gosti se je pogovarjala v oddaji Klepet ob kavi. Za kontakt kliknite tukaj.

Druge Brezplačne vsebine

Brezplačni avdio posnetki, meditacije, webinarji, članki...

Na voljo so vam meditacije in učenja Alcazarja prevedena v slovenski jezik.

Predstavitev in meditacije so bile v živo posnete na delavnici z Zvezdnimi vrati in na delavnici Esenca življenja na Bledu leta 2015. 

Vabimo vas, da si vzamete trenutek zase in uživate v izkušnjah z Zvezdnimi vrati. Na voljo vam je tudi nekaj člankov.

Za dostop do vsebin kliknite tukaj!

Video intervjuji in pričevanja udeležencev

Vabimo vas, da si ogledate video intervju s Prageetom in Julieanne na Bledu 2014 ter pričevanja udeležencev prve delavnice z Zvezdnimi vrati v Sloveniji.

S klikom na spodnji gumb boste prav tako lahko izvedeli, kaj so udeleženci po svetu povedali o izkušnjah z Zvezdnimi vrati.

Za ogled kliknite tukaj!

Novosti: Koda za novo Človeštvo

Koda za novo Človeštvo je bila prvič prenešena s pomočjo Zvezdnih vrat na svetovnem srečanju v aprilu 2019, v Portorožu. 

Več kot 500 udeležencev dogodka s celega sveta je s podporo več kot 1000 udeležencev, ki so dogodek spremljali preko prenosa v živo, sidralo energije Nove kode za Človeštvo, ki so dosegljive vsem!

Kako? Spremljajte delo z Zvezdnimi vrati s klikom na gumb spodaj.

The Stargate Experience
Kaj je obilje in kako ga živeti na vseh ravneh obstoja? Prageet Harris, Sandra Lamut, marec 2020

Družba nas uči, da je treba za obilje trdo delati. Prav tako prevladuje prepričanje, da moramo biti zadovoljni s tem, kar imamo. A to je daleč od resnice. Tokratna gosta Prageet Harris in Sandra Lamut (The Stargate Experience) nam bosta predstavila, zakaj je čas, da začnemo živeti v energijah ljubezni, sočutja pa tudi vsesplošnega obilja, in predvsem, kako se tega lotiti s pomočjo Zvezdnih vrat. Zvezdna vrata so sveta geometrijska struktura za sidranje zavesti iz višjih dimenzij. Ta zavest ustvarja močno energijsko polje, v katerem se povežemo s svojimi vodniki, kvantnim poljem in večdimenzionalnimi izkušnjami. Fizična struktura Zvezdnih vrat, ki vsebuje več ravni svete geometrije, deluje kot sidro za večdimenzionalno (eterično) zavest. Kako z meditacijami z Zvezdnimi vrati ustvarjati boljše pogoje za življenje ter kateri izrek uporabiti za priklic obilja, izveste v ogledu posnetka.

Za posnetek oddaje kliknite TUKAJ
Kaj so zvezdna vrata in kako z njimi doseči popolno notranjo svobodo? Prageet Harris, Sandra Lamut, februar 2020

Zvezdna vrata so sveta geometrijska struktura za sidranje zavesti iz višjih dimenzij. Ta zavest ustvarja močno energijsko polje, v katerem se povežemo s svojimi vodniki, kvantnim poljem in večdimenzionalnimi izkušnjami. Fizična struktura Zvezdnih vrat, ki vsebuje več ravni svete geometrije, deluje kot sidro za večdimenzionalno (eterično) zavest. Gosta Prageet Harris in Sandra Lamut nam bosta predstavila, zakaj je čas, da začnemo živeti v energijah ljubezni, sočutja in obilja, in predvsem, kako se tega lotiti s pomočjo Zvezdnih vrat.

Za posnetek oddaje kliknite TUKAJ
Zvezdna vrata so sveta geometrijska struktura, ki pospešuje širjenje zavesti človeka,  Prageet Harris, The Stargate Experience v oddaji Klepet ob kavi

Voditeljica Branka Božič se v oddaji pogovarja o tem, kako delujejo Zvezdna vrata in kakšen je potencial za izjemna prebujenja in fizične ozdravitve, kako se preko njih lahko aktivirajo jasnovidne in zdraviteljske sposobnosti, višja zavest in poglobljen uvid ter kaj o izkušnji z Zvezdnimi vrati pravijo nekateri obiskovalci dogodkov, imenovanih Stargate experience. 

Za posnetek oddaje kliknite TUKAJ
Spontane ozdravitve in potencial za pomlajevanje, Prageet Harris in Sandra Lamut, The Stargate Experience v oddaji Klepet ob kavi

Branka se tokrat pogovarja o potencialu kvantnega polja Zvezdnih vrat v smislu pomlajevanja in spontanih ozdravitev. Kako Zvezdna vrata posredujejo pomoč na posamezniku najbolj ustrezen način, kaj moramo storiti za izkušnjo izjemnih prebujenj in fizičnih ozdravitev ter duhovne prisotnosti znotraj jaza pa tudi, kakšna so pričevanja ljudi, ki so že preizkusili moč raziskovanja superzavesti in samoozdravitvenih sposobnosti z Zvezdnimi vrati. Ne zamudite ogleda posnetka, vabljeni pa tudi na veliki Stargate dogodek: Načrt za novo človeštvo, ki bo 18.−21. aprila v Portorožu.

Za posnetek oddaje kliknite TUKAJ
Kdo ste v resnici? Prageet Harris in Sandra Lamut, The Stargate Experience v oddaji Klepet ob kavi

Da smo veliko več, kot le to fizično telo, so začeli odkrivati tudi znanstveniki in pojasnjevati, da naša zavest ni sidrana samo v naših možganih, umu, temveč v vsaki celici našega telesa in da obstaja tudi tisti nevidni del, s katerim smo povezani onkraj naših fizičnih zaznav. S tem nevidnim delom, ki mu pravimo tudi Superzavest ali Nadzavest in ki predstavlja naš resnični jaz, se lahko povežemo preko intuicije. Zato je še kako pomembno, če želimo živeti svoj polni potencial, da razvijamo intuicijo, ta naš notranji glas, ki nas usmerja in vodi. Če ga le poslušamo in slišimo.

Za posnetek oddaje kliknite TUKAJ

Online programi 

prevedeni v slovenski jezik

Programi z Zvezdnimi vrati so namenjeni vsem tistim, ki želijo spoznati, kdo so v resnici, spoznati svojo veličino …
Zvezdna vrata so eterična večdimenzionalna zavest, ki se odziva na našo namero in okoli nas ustvari energijsko polje visokih vibracij. Vsem, ki se preprosto sprostijo v to energijsko polje, omogoča poglobljene meditativne izkušnje.
Programi so oblikovani tako, da našo Zavest popeljejo onkraj razumljivega našemu umu, tja, kjer še nismo bili. 

Blueprint Livestream - prenos 4-dnevnega svetovnega dogodka v Portorožu, april 2019

"Načrt vam bo omogočil stik s sposobnostmi, ki jih doslej še niste imeli, ki doslej še niso bile mogoče, dokler človeštvo ni doseglo sedanje ravni vibracije.” -Alcazar

Celoten dogodek je v slovenski jezik tolmačila Branka Božič.

KLIKNITE TUKAJ ZA NAKUP POSNETKA PRENOSA

Pomladite se - 1. del programa "Pomlajevanje"

4-TEDENSKI PROGRAM

Delo na celični ravni. Na globinski ravni bomo vaše telomere in mitohondrije okrepili in napolnili z energijo in na edinstven način delali na vaših matičnih celicah.

Program lahko naročite s klikom na spodnji gumb. Cena celotnega programa je samo US$ 37

VEČ INFORMACIJ IN PRIJAVA

Iz ravni preživetja na raven razcveta - 2. del programa "Pomlajevanje"

4-TEDENSKI PROGRAM

Vstopimo na novo raven umske in čustvene vitalnosti!

Program lahko naročite s klikom na spodnji gumb. Cena celotnega programa je samo US$ 37

VEČ INFORMACIJ IN PRIJAVA

Delo z notranjim otrokom in kvantni jaz

AVDIO POSNETKI Z DVODNEVNE DELAVNICE NA BLEDU

Dvodnevna delavnica je posvečena notranjemu otroku in spoznavanju kvantnega jaza. S pomočjo notranjega otroka odkrivate in osvobajate travme, ki izvirajo iz otroštva in vam preprečujejo zaživeti svoj polni potencial v odraslem obdobju. Posvečanje notranjemu otroku skozi kvantno polje je edinstven in pomemben del pri delu z Zvezdnimi vrati.

Avdio posnetke lahko naročite s klikom na spodnji gumb. Cena celotne delavnice je US$ 47

VEČ INFORMACIJ IN PRIJAVA

Prebujenje Človeštva

4-TEDENSKI PROGRAM

V tej seriji se energije krepijo od prvega dne, vrhunec  pa dosežeo v izjemno močni globalni meditaciji na četrti dan. Program vas pripravlja na VSTOP V KVANTNO POLJE. 

Prispevajte k prebujenju človeštva!
Program lahko naročite s klikom na spodnji gumb. Cena celotnega programa je samo US$ 47
VEČ INFORMACIJ IN PRIJAVA

Ostanimo povezani

Novosti o dogodkih, brezplačnih meditacijah in o novih vsebinah lahko s spodnjo prijavo prejmete v vaš email predal. 
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.