Намерете подходящо място за престой в Порторож

 

СПЕЦИАЛНИ ЦЕНИ СА НАЛИЧНИ ЗА МЕСТОПОЛОЖЕНИЕТО НА СЪБИТИЕТО: GRAND HOTEL BERNARDIN, ХОТЕЛ HISTRION И ХОТЕЛ VILE PARK

 

ВАЖНО: Линковете за резервация на хотел със специални цени за участниците в световното Старгейт събиране в Словения са валидни между 27 април и 7 май. Ако искате да резервирате стая извън тези дати, моля, свържете се с услугата за резервации на [email protected]

 


Присъединете се към затворената Facebook група 
за да общувате с други участници!

 

Ако искате да намерите някого, с когото да споделите кола под наем, превоз или да се настаните с него, моля, присъединете се към частната Facebook група, която сме настроили за тази цел (кликнете върху връзката по-долу, след което кликнете върху "Присъединете се към групата") и направете публикация, която съдържа цялата необходима информация! Не забравяйте също така да прегледате публикациите на други хора :-)

https://www.facebook.com/groups/sloveniaglobalstargate/

 

Grand Hotel Bernardin 5★

Където се провежда срещата

Престижният Гранд Хотел Bernardin се намира точно на брега на морето, между Портороз и Пиран. Той предлага отличен уелнес център Paradise Spa със сауни и различни масажи и закрит плувен басейн с отопляема морска вода. Всички стаи имат самостоятелен балкон с изглед към морето. Хотелът разполага с луксозен частен плаж.

Местоположение

Курорт Свети Бернардин

Grand Hotel Bernardin

Obala 2

6320 Portoroz

+386 5 695 1000

[email protected]

GPS координати, E 13° 34' 9" N 45° 31' 1"

Указания за маршрута >

Цените са за стая на ден, с включена закуска и вечеря

КЛИКНЕТЕ ТУК, ЗА ДА ПОЛУЧИТЕ СПЕЦИАЛНИ ЦЕНИ

Hotel Histrion 4★

Само пет минути пеша до мястото на Уъркшопа

Хотел Histrion се намира до бившата църква Св. Бернардин. Той разполага с комфортно обзаведени стаи и апартаменти с балкони с изглед към морето или лагуната. Хотелът има директен достъп до закритите басейни на водния парк Laguna и към уелнес, който включва сауни, различни масажи и козметични процедури.

Местоположение

Курорт Свети Бернардин

Hotel Histrion

Obala 2

6320 Portoroz

+386 5 695 2000

[email protected]

GPS координати, E 13° 34' 20" N 45° 30' 51"

КЛИКНЕТЕ ТУК, ЗА ДА ПОЛУЧИТЕ СПЕЦИАЛНИ ЦЕНИ

Hotel Vile Park 3★

Само пет минути пеша до мястото на Уъркшопа

Хотел Vile Park, състоящ се от четири вили, се намира в рамките на хотел Histrion, само на няколко крачки от морето. Той предлага частен плаж, открит басейн и достъп до закритите басейни на хотел Histrion. Стаите на хотел Vile Park са построени около руините на камбанарията на църквата Св. Бернардин; някои от тях предлагат балкон.

Местоположение

Курорт Свети Бернардин

Hotel Vile Park

Obala 2

6320 Portoroz

+ 386 5 695 30 00

[email protected]

GPS координати, E 13° 34' 26" N 45° 30' 55"

КЛИКНЕТЕ ТУК, ЗА ДА ПОЛУЧИТЕ СПЕЦИАЛНИ ЦЕНИ

АПАРТАМЕНТИ, КВАРТИРИ, КЪЩИ

Ако искате да си угаждате, изберете хотел, ако оценявате автентичния контакт с гостоприемните местни жители, тогава местните къщи за гости и Airbnb's са правилният избор за вас.

Апартаменти

В Портороз, има и избор на предлагане на самостоятелни стаи, апартаменти и къщи за почивка. Те основно принадлежат на две или три звезди категория и осигуряват настаняване на сравнително изгодни цени.

КЛИКНЕТЕ ТУК ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ

Апартаменти, стаи, къщи на Airbnb

Намерете частни къщи, апартаменти или стаи в Портороз, Порторосе, Словения, на платформата Airbnb. Изберете датите, броя на гостите и вижте дали нещо е добро за вас.

КЛИКНЕТЕ ТУК ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ

Плаващи Морски Къщи ***

Плаващите морски къщи са предназначени за прекарване на една уникална почивка, защото съчетават лукса и просторността на ваканционните апартаменти с усещането, че се намирате на луксозна яхта.
Плаващите морски къщи Марина Лукс се намират в Марина Портороз, в непосредствена близост до острова, свързани с понтон, така че достъпът до тях е възможен от сушата или от морето (с лодка). Паркингът е на стъпала на вратата, докато на острова има плаж, детска площадка, бар, игрище за волейбол и др.

КЛИКНЕТЕ ТУК ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ

Glamping ***Ecobnb

Луксозно обзаведени юрти, разположени в естествена среда, заобиколени от дъбова сянка. Идеалното място за повторно свързване с изобилието от природата, страхотни гледки, чист въздух и спокойни нощи. Изолирано уединение само на 10 минути от брега на Адриатика.

КЛИКНЕТЕ ТУК ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ

Ако все още не сте намерили подходящо настаняване за престоя си в Портороз ...

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.