ΠΩΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΤΕ ΣΤΟ ΠΟΡΤΟΡΟΖ, ΣΛΟΒΕΝΙΑ

Πατ萎στε το πιο κ维τω κουμπ委 και θα βρε委τε τις πληροφορ委ες για τα πλησι苇στερα αεροδρ蠈μια, για δι维φορες υπηρεσ委ες συγκοινωνι蠋ν απ蠈 τα κοντιν维 αεροδρ蠈μια προς την π蠈λη Πορτορ蠈ζ και τα ξενοδοχε委α.

 

螝维谓蟿蔚 魏位喂魏 蔚未蠋 纬喂伪 蟺位畏蟻慰蠁慰蟻委蔚蟼 蟿伪尉喂未喂慰蠉

螆λεγχος στα Σ蠉νορα

Η Σλοβεν委α ε委ναι Περιοχ萎 Σι苇νγκεν, που σημα委νει πως, γενικ维, δεν υπ维ρχουν 苇λεγχοι στα σ蠉νορα με Ιταλ委α, Αυστρ委α και Ουγγαρ委α. Για να μπε委τε στη Σλοβεν委α απ蠈 την Κροατ委α, ε委ναι αρκετ蠈 να 苇χετε διαβατ萎ριο 萎 维λλη ταυτ蠈τητα, ε维ν η επ委σκεψη δεν θα κρατ萎σει περισσ蠈τερο απ蠈 τρεις μ萎νες. Το 委διο ισχ蠉ει και με 维λλες Ευρωπα蠆κ苇ς χ蠋ρες.

Β委ζες

Ε维ν χρει维ζεστε β委ζα για να μπε委τε στη Σλοβεν委α, μπορε委τε να βγ维λετε απ蠈 την πρεσβε委α της Σλοβεν委ας στη χ蠋ρα σας. Αν δεν υπ维ρχει Σλοβ苇νικη πρεσβε委α στη χ蠋ρα σας, παρακαλε委στε να επικοινων萎σετε με μια πρεσβε委α Μ苇λους της Περιοχ萎ς Σι苇νγκεν.

Οι Αμερικανο委 πολ委τες μπορο蠉ν να μπουν στη Σλοβεν委α μ苇χρι 90 μ苇ρες για τουριστικο蠉ς 萎 επαγγελματικο蠉ς σκοπο蠉ς χωρ委ς β委ζα. Το διαβατ萎ριο σας πρ苇πει να ισχ蠉ει για τουλ维χιστον τρεις μ萎νες π苇ραν απ’ την περ委οδο διαμον萎ς.

Πατ萎στε εδ蠋 για ταξιδιωτικ苇ς πληροφορ委ες

Ελ苇γξτε αμ苇σως για να δε委τε ε维ν χρει维ζεστε β委ζα !!

螤慰蠀 谓伪 渭蔚委谓蔚蟿蔚 蟽蟿慰 螤慰蟻蟿慰蟻蠈味

Πατ萎στε το πιο κ维τω κουμπ委 και θα βρε委τε τις πληροφορ委ες για διαμον萎 που ταιρι维ζουν σε κ维θε προ蠇πολογισμ蠈 και σε κ维θε γο蠉στο.

Το Πορτορ蠈ζ ε委ναι γνωστ蠈 τουριστικ蠈 θ苇ρετρο στη Σλοβενικ萎 ακτ萎. Ε委ναι αγαπητ蠈ς προορισμ蠈ς για διακοπ苇ς, διασκ苇δαση και συνεδριακ蠈 τουρισμ蠈. Αυτ萎 η χαριτωμ苇νη τουριστικ萎 π蠈λη, ενδι维μεσα του Π委ραν και της Λο蠉σιντα, βρ委σκεται σε 苇να κ蠈λπο, περιτριγυρισμ苇νο απ蠈 λ蠈φους στο φ蠈ντο που λειτουργο蠉ν ως προστατευτικ蠈ς φραγμ蠈ς εν维ντια στους ψυχρο蠉ς αν苇μους. Η π蠈λη του Πορτορ蠈ζ 萎ταν γνωστ萎 για τα σπα της απ蠈 τον 13ο αι蠋να.

螤螒韦螚危韦螘 螘螖惟 螕螜螒 螤螞螚巍螣桅螣巍螜螘危 螖螜螒螠螣螡螚危

Το γνωρ委ζατε;

  • Το 2016, η Σλοβεν委α ονομ维στηκε ως ο Πρ蠋τος Πιστοποιημ苇νος Πρ维σινος προορισμ蠈ς στον κ蠈σμο.
  • 螌χι μ蠈νο η Λουμπλι维να ονομ维στηκε Eυρωπα蠆κ萎 Πρ维σινη Πρωτε蠉ουσα το 2016, αλλ维 萎ταν συνεχ蠋ς 苇νας απ’ τους καλ蠉τερους αειφ蠈ρους προορισμο蠉ς στον κ蠈σμο για χρ蠈νια τ蠋ρα.
  • Το 2021, η Σλοβεν委α θα στεφθε委 ως Ευρωπα蠆κ萎 γαστρονομικ萎 περιοχ萎.
  • Η Σλοβεν委α ε委ναι αν维μεσα στις πιο ασφαλε委ς χ蠋ρες του κ蠈σμου.
  • Στη Σλοβεν委α, μπορε委τε να π委νετε νερ蠈 απ’ τη βρ蠉ση, αφο蠉 ε委ναι αγν蠈.
  • Το φαγητ蠈 στη Σλοβενικ萎 αγορ维 παρ维γεται χωρ委ς γενετικ维-τροποποιημ苇νους οργανισμο蠉ς (GMOs). Μπορε委τε επ委σης να βρε委τε φαγητ蠈 που παρ维γεται με οργανικ蠈 萎 οικολογικ蠈 τρ蠈πο.
    Μπορε委τε να βρε委τε περισσ蠈τερα για τη Σλοβεν委α στο 维ρθρο EΔΩ (Στα Αγγλικ维) 萎 στην ιστοσελ委δα EΔΩ (Στα Αγγλικ维).

螞慰蠀渭蟺位喂维谓伪 - 危位慰尾蔚谓委伪 纬喂伪 蟿慰蠀蟼 "螒纬伪蟺畏渭苇谓慰蠀蟼"

危蠂蔚蟿喂魏维 渭蔚 蟿畏 螞喂慰蠀渭蟺位喂维谓伪 螤螒韦螚危韦螘 螘螖惟 螕螜螒 螡螒 螤螒韦螘 螤螜危惟 危韦螚 危螘螞螜螖螒 韦螚危 螘螝螖螚螞惟危螚危
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.