Η Αφύπνιση της Ανθρωπότητας

Μια σειρά Webinar 4 ημερών 

 

Οι μεταφράσεις είναι διαθέσιμες στα Ελληνικά.
Επιλέξτε τον κάτωθι σύνδεσμο για να εγγραφείτε και να αποκτήσετε πρόσβαση στις ηχογραφήσεις και τις λήψεις ηχητικών αρχείων mp3.
Κάντε κλικ εδώ ώστε να πάρετε μέρος σ αυτό που συμβαίνει

Βιώστε μια κβαντική μετατόπιση μέσα από την Εμπειρία Stargate

 

Το  Εντατικό Stargate τις ημέρες των Ευχαριστιών 2017, ξεπέρασε όλες τις προσδοκίες μας.   Ο Alcazar δημιούργησε ένα περιβάλλον μέσα στις 4 μέρες, όπου ζούσαμε συνεχώς στο Κβαντικό πεδίο , ένα μέρος όπου δεν υπάρχει χρόνος. Ο Alcazar στη συνέχεια μας είπε ότι θα υπάρχουν ΧΙΛΙΑΔΕΣ που συμμετέχουν στην ενέργεια που δημιουργήθηκε σταδιακά κατά τη διάρκεια των 4 ημερών. Καλείστε να είστε ένας από τους συμμετέχοντες στην ενεργοποίηση αυτού του Κβαντικού πεδίου.​ ​

Υποστηρίξτε την Αφύπνιση της Ανθρωπότητας

 

Οι στοχευμένοι διαλογισμοί ,δημιουργούσαν μια πολύπλοκη ενεργειακή δομή η οποία περιελάμβανε τα Όντα από την Πόλη ΤΕΛΟΣ της Εσωτερικής Γης, τη Γαλαξιακή Διοίκηση, τους Διδασκάλους της Λεμουρίας και πολλά άλλα Υψηλής Διάστασης  Όντα. Η έκβαση του οποίου αφορούσε την ακτινοβολία μιας τεράστιας στήλης ενέργειας μέσα στο Σύμπαν - μια δήλωση που λέει ότι «η Ανθρωπότητα ξυπνά και είναι έτοιμη για το επόμενο επίπεδο εισροής υποστήριξης από τις υψηλότερες διαστάσεις».

Νοιώστε την Απεραντοσύνη της Υπερσυνειδητότητάς σας

 

Η υψηλότερη συχνότητα και η τεράστια ποικιλία ενεργειών που υπήρχαν σ΄ αυτό το Εντατικό, μας βοήθησαν όλους σε μια βαθιά σύνδεση με το Κβαντικό πεδίο και την ατομική μας Υπερσυνειδητότητα. Ο Αλκαζάρ έχει πει πολλές φορές ότι η ανθρωπότητα δεν μπορεί να εξελιχθεί πολύ περισσότερο χρησιμοποιώντας  μόνο το μυαλό  - είναι καιρός να συνδεθείτε με την Υπερσυνειδητότητα σας.   Αυτό θα  ΕΜΠΕΙΡΑΘΟΥΜΕ κατά τρόπο απτό κατά τη διάρκεια αυτού του webinar.

Παρακολουθήστε το βιντεό μας για να ανακαλύψετε τι είναι αυτό!

 

Και για τη μετάφραση, κάντε κλικ στο κουμπί play παρακάτω

"Αυτή ήταν, μακράν, η πιο βαθιά εμπειρία της αγάπης και της ενότητας της ζωής μου!"

 

Σαρα, Συμμετειχε στο Εντατικο Stargate που έγινε την ημέρα των Ευχαριστιών

"Έζησα μια εκτεταμένη σύνδεση με το Κβαντικό Πεδίο, μια βαθύτερη κατανόηση του εαυτού του σκοπού και της αξίας μου στην εξέλιξη της συνείδησης και μια βαθιά αίσθηση εσωτερικής χαράς".

 

Jeanette, Συμμετειχε στο Εντατικο Stargate που έγινε την ημέρα των Ευχαριστιών

Η Αφύπνιση της Ανθρωπότητας

Μια σειρά Webinar 4 ημερών ...


Αυτή η σειρά συσσωρεύει την ενέργεια από την 1η Ημέρα , με αποκορύφωμα έναν εξαιρετικά ισχυρό παγκόσμιο διαλογισμό την 4η Ημέρα  ...

... που στη συνέχεια εκπέμπει ενέργεια και πληροφορίες στο Σύμπαν

Βιώστε την Εμπειρία να βρεθείτε στο ΚΒΑΝΤΙΚΟ ΠΕΔΙΟ κατά τη διάρκεια αυτής της σειράς


* Λόγω της κβαντικής φύσης αυτής της εμπειρίας Η σειρά Awakening of Humanity webinar θα είναι εξίσου ισχυρή αν συμμετέχετε με την επανάληψη αντί να ζήσετε ...

Να είστε μέρος της επόμενης φάσης της αφύπνισης

"Καλούνται όσοι γνωρίζουν ότι είναι εδώ για κάποιο σκοπό. Αυτό είναι το πρώτο βήμα στον ορισμό του μετασχηματισμού της γης και της ανθρωπότητας. Εκείνοι που συμμετέχουν σε αυτή την εκδήλωση θα βρουν μια σαφήνεια, θα βρουν μια βαθύτερη κατανόηση του κομματιού τους από το παζλ - αυτό που είναι εδώ για να μοιραστούν και να ολοκληρώσουν. Και έτσι τους προσκαλούμε ... Και, ήδη γνωρίζουν ότι είναι μέρος αυτού. "

-Αλκαζάρ

Ελάτε μαζί μας για αυτήν την ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Βοηθήστε στην Αφύπνιση της Ανθρωπότητας

Κάντε κλικ εδώ για να συμμετάσχετε!
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.