Η Διαδρομή των Αστερόσπορων

Η Εξέλιξη Της Ανθρωπότητας

Μια Μοναδική Διαδικτυακή Εμπειρία με τους Κρύων και Αλκαζάρ

Ενωθείτε Μαζί Μας Για τη Διαδρομή Των Αστερόσπορων! 

 

Πρόκειται περί σπάνιας ευκαιρίας όπου η σοφία του Πνεύματος θα ρέει διαμέσου των Κρύων και Αλκαζάρ, μοιράζοντας όχι μονάχα βαθιά κατανόηση και αντίληψη σχετικά με την καμπύλη της ανθρώπινης ύπαρξης, αλλά επίσης ενεργειακή στήριξη διαμέσου διαλογισμών Stargate που θα ενεργοποιήσουν κάθε άτομο και συλλογικά θα εκπέμψουν ενέργειες της νέας, ανώτερης πραγματικότητας μέσα στο μορφικό πεδίο της ανθρωπότητας.

 

Ηχογραφήθηκε την Τετάρτη 3 Ιουνίου 2020 τρία μέρη 90 λεπτών

 

“Όταν ένα σύστημα απέχει μακράν απ’ την ισορροπία, μικρές οάσεις συνοχής στη θάλασσα του χάους έχουν την ικανότητα να ανεβάσουν ολόκληρο το σύστημα σε μια ανώτερη τάξη.” - Ίλυα Πριγκονίν

 

“Τώρα είναι η ώρα, ένα παράθυρο τεράστιας ευκαιρίας για σας να σχεδιάσετε μια ανώτερη πραγματικότητα. Μια ώρα να ενωθείτε ως Ένα για να προβάλετε ένα μέλλον όπου η αγάπη, η εκτίμηση και η αφθονία είναι τα βασικά χαρακτηριστικά σε ολονών τις ζωές” - Αλκαζάρ

Από που έχουμε έρθει

Είστε αιώνια όντα - σε μια διαδρομή εξερεύνησης και εξέλιξης. Έχετε έρθει απ’ τα αστέρια, καταφθάνοντας προ χιλιετηρίδας … Πεφωτισμένα όντα που έρχονται να βιώσουν τη διττότητα σε μια τρισδιάστατη πραγματικότητα εδώ στη Γη.
 
Η συνειδητότητα σας έπεσε μέσα στις κατώτερες συχνότητες που τώρα αποκαλείτε σκοτεινές εποχές και σε πιο πρόσφατες ενσαρκώσεις έχετε συλλογικά αποφασίσει να ανεβείτε στη συνειδητότητα και πάλι.

Που βρισκόμαστε τώρα

Καθώς αναπτύσσεται η συνειδητότητα, η εκμετάλλευση και ο έλεγχος που κρυβόντουσαν “κάτω απ’ την επιφάνεια”τώρα αποκαλύπτονται.

Η ανθρωπότητα βρίσκεται σε μια κρίσιμη καμπή. Ποτέ δεν ήσασταν σε μια παγκόσμια κατάσταση σαν αυτή προηγουμένως.

παλιούς τρόπους της απλώς επιβίωσης. Αυτός ο παγκόσμιος εγκλεισμός αποτελεί ευκαιρία για απαίτηση και δημιουργία μιας νέας δυναμικής.

Που πάμε

Εξαρτάται από αυτούς με περισσότερη συνειδητότητα να φέρουν μια εστιασμένη πρόθεση στη νέα πραγματικότητα που μπορεί να δημιουργηθεί εδώ στη Γη.

Κρύων και Αλκαζάρ θα αποκαλύψουν μια ανώτερη αντίληψη σχετικά με τις δυναμικές του νέου μας μέλλοντος - και τη σημασία του καθενός από εμάς στη δημιουργία μιας ανώτερης πραγματικότητας εδώ στη Γη. 

Ήρθε η ώρα να φανταστείτε ένα μέλλον όπου κάθε άτομο λαμβάνει φροντίδα, εκτίμηση και σεβασμό. Όπου τα σύνορα ανάμεσα στους ανθρώπους και στις χώρες διαλύονται, όπου η αφθονία μοιράζεται και η δημιουργικότητα βρίθει!

Πρόσφορο έδαφος για νέες καινοτομίες

“Εκείνο που εκλαμβάνεται ως χάος είναι πρόσφορο έδαφος για νέες καινοτομίες. Προσωπικές, κοινωνικές και παγκόσμιες. Σας προσκαλούμε να συμμετέχετε σε ένα εντελώς νέο επίπεδο κατανόησης. Και από κει να δημιουργήσετε τη δική σας πραγματικότητα.

Καινοτομία μπορεί να σημαίνει την έλευση φωτός στις τεχνολογίες που είναι ήδη διαθέσιμες, φέρνοντας τις με τρόπο πο μπορούν να κοινοποιηθούν, καθώς τώρα είναι η ώρα. Μοίρασμα που δεν ήταν εφικτό προηγουμένως εξαιτίας των ποικίλων μηχανισμών ελέγχου.” - Αλκαζάρ

Ενωθείτε Μαζί Μας Για τη Διαδρομή Των Αστερόσπορων! 

 

Ηχογραφήθηκε την Τετάρτη 3 Ιουνίου 2020 τρία μέρη 90 λεπτών

 

Είναι πρόθεσή μας να μοιραστούμε την σοφία με τον κόσμο. Για να γίνουν περισσότερο προσβάσιμες αυτές οι εμπειρίες σε εκείνες τις χώρες και τα άτομα που αντιμετωπίζουν οικονομικές προκλήσεις τη δεδομένη στιγμή, δημιουργούμε μια φθηνή επιλογή για την αγορά του προγράμματος αυτού. Σας παρακαλούμε να πάρετε μια στιγμή, να συντονιστείτε και να δείτε το επίπεδο στο οποίο θα θέλατε να υποστηρίξετε το έργο των Κρύων και Stargate μαζί!

$33

Μία Μόνο Πληρωμή

  • Βίντεο Επαναλήψεων
  • Ηχητικά mp3 σετ
Εγγραφείτε Εδώ!

$11

Μία Μόνο Πληρωμή

  • Βίντεο Επαναλήψεων
  • Ηχητικά mp3 σετ
Εγγραφείτε Εδώ!

Παρουσίαση Από

Λη Κάρολ PhD, Το Αυθεντικό Κανάλι Κρύων

Ο Λη είναι παγκόσμια αναγνωρίσιμος ως το αυθεντικό κανάλι του Κρύων και έλαβε εκτίμησης με τα χρόνια από εφτά Ηνωμένα Έθνη προσκαλώντας τον να επικοινωνήσει τον Κρύων στο κτίριο των Ηνωμένων Εθνών στην πόλη της Νέας Υόρκης. Τα σεμινάρια Κρύων παρουσιάζονται σε όλες τις ΗΠΑ και τον Καναδά, δυτική Ευρώπη, Ισραήλ, Ρωσσία, Βουλγαρία, Πολωνία και στις Βαλτικές πολιτείες όπως και σε αρκετή επικράτεια της Νοτίου Αμερικής. Το 2015 και 2016, το υψηλού κύρους περιοδικό WATKINS "Mind, Body, Spirit" από το Ηνωμένο Βασίλειο είχε τον Λη Κάρολ στον κατάλογο με τους “100 εν ζωή ανθρώπους με τη μεγαλύτερη πνευματική επίδραση”. Περισσότερα σχετικά με τον Λη Κάρολ και την εργασία Κρύων μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ. 

Παγκίτ & Ζουλιάν, Η Εμπειρία Stargate

Ο Πραγκίτ είναι Άγγλος, διεθνώς γνωστό κανάλι που βοήθησε ανθρώπους στην πνευματική τους εξέλιξη για τριάντα χρόνια. Με τον οδηγό του, Αλκαζάρ, ο Πραγκίτ σχεδίασε και έφτιαξε το Stargate, που βοηθά ομάδες και άτομα στη διαδικασία της κατανόησης και της γνώσης του Εαυτού - τη διαδικασία της αφύπνισης. Ολόκληρη η ζωή του έχει αφιερωθεί στην κατανόηση του τρόπου με τον οποίο λειτουργούν οι άνθρωποι, πως το υποσυνείδητο μυαλό και τα συναισθήματα μας επηρεάζουν και πως να βγούμε εύκολα έξω από τα μοτίβα που αισθανόμαστε ότι μας περιορίζουν.

Η Ζουλιάν εισήλθε στην Εμπειρία Stargate το 2012 αφότου ανακάλυψε μια βαθιά σύνδεση με το Stargate & τον οδηγό Αλκαζάρ, τον οποίο επίσης επικοινωνεί. Αρχικά σχεδίαζε να σπουδάσει εναλλακτική ιατρική, η Ζουλιάν τώρα έχει αφοσιωθεί στην επιδίωξη του προσωπικού μετασχηματισμού και της ταχείας αυτο-θεραπείας διαμέσου των ανώτερα-δονητικών συχνοτήτων της Εμπειρίας Stargate. Με την καθοδήγηση του Αλκαζάρ, η Ζουλιάν ανάπτυξε μια νέα μορφή ενεργειακής αυτο-θεραπείας, γνωστή ως η Ουσία της Ζωής, την οποία τώρα διδάσκει ανά τον κόσμο.

Σχετικά Με Την Εμπειρία Stargate

Η ομορφιά του Stargate είναι στο ότι δημιουργεί μια πολύ ισχυρή και συνάμα πολύ απαλή ενεργειακή - μια πληθώρα επιπέδων ενέργειας που είναι συντονισμένα σε σας ατομικά.

Και ο συντονισμός αυτός - αυτή η δόνηση - σας υποστηρίζει στο να διαλύσετε παλιούς περιορισμούς που δεν σας εξυπηρετούν πια. Και σας βοηθά στο να αρχίσετε να έχετε πρόσβαση σε εκείνο που αποκαλούμε Υπερσυνειδητότητα - τον αληθινό σας εαυτό - τη λάμψη που έχετε εντός σας.

Το Stargate είναι εδώ να σας βοηθήσει να ανακαλύψετε τον αληθινό σας εαυτό. 

Δεν αφορά σκληρή δουλειά, απλά χαλαρώνετε στις αγαθοεργές, υποστηρικτικές ενέργειες που σας συνδέουν στους πολλούς οδηγούς και τις πολλές διαστασιακές πραγματικότητες που είναι διαθέσιμα να βοηθήσουν … Για να σας ανεβάσουν … Για να αρχίσουν να σας δείχνουν την απειρότητα αυτής της ύπαρξης, πέραν από ότι έχετε βιώσει στο παρελθόν.

Τζόναθαν, Αγγλία 

“ Πιστεύω πως το Stargate έχει αλλάξει κάτι καθώς τώρα βρίσκομαι σε ανώτερη δόνηση, τα καθημερινά πράγματα ρέουν ΠΟΛΥ πιο εύκολα και έχω περισσότερη επιχειρηματική εργασία. Κάτι που δημιουργούσε προβλήματα στη ζωή μου τώρα έχει εξαφανιστεί. Περιέργως, έχω επανακτήσει την αυτοπεποίθησή μου!”

Τζιάνετ, ΗΠΑ

“Έχω βιώσει μιαν ευρεία σύνδεση με το Κβαντικό Πεδίο, μια βαθύτερη κατανόηση του αυτο-σκοπού και της αξίας μου στην εξέλιξη της συνειδητότητας και μια βαθύτερη αίσθηση εσωτερικής χαράς. Εκπληκτικό!”

Εσπάβο Βίκυ, Αυστραλία

 “Πολλά ευχαριστώ για όσα είστε, απ’ όταν γνώρισα την εργασία Stargate υπήρξε μια βαθιά αλλαγή στην υγεία και την ενέργειά μου.”

“Ήρθε η ώρα να αισθανθείτε τη στήριξη, να αισθανθείτε ελπίδα και χαρά για το μέλλον, τόσο ατομικά όσο και ως ανθρωπότητα.”

 

Εγγραφείτε Εδώ!